Tietoja

Tietoja

Maisemajahdissa on helmikuussa 2017 aloitettu matkablogi, jossa lähiseutua ja kaukaisempia kohteita kierretään hyvät maisemat kiikarissa. Matkailu, retkeily ja maisemat ovat blogin keskiössä.

Blogia kirjoittaa 39-vuotias Katariina, joka on reissun päällä aina kun aika ja raha vaan antavat myöden. Matkat suuntautuvat niin kotimaahan, Eurooppaan kuin muillekin mantereille. Realiteetit tekevät jatkuvan matkailun kuitenkin mahdottomaksi, joten kotikaupunki Turku esiintyy myös blogissa aika-ajoin.

Blogissa reissataan välillä yksin, välillä kaksin ja välillä isommalla porukalla. Lasten kanssa matkaaminen antaa oman sävynsä blogin sisältöihin. Toisinaan viihdymme metsässä telttamajoituksessa, ja toisinaan taas kauniisti sisustetut hotellit ovat poikaa. Matkafilosofiamme on kuitenkin se, että matkailemme mieluummin säästeliäästi ja useasti kuin ylellisesti ja harvoin. Jos pitäisi valita luonto- ja kaupunkimatkailun väliltä, niin Maisemajahdissa kallistuisi ensin mainitun puoleen. Onneksi tällaiset valinnat eivät kuitenkaan ole tarpeellisia, ja blogiin mahtuu tarinaa hyvin erilaisilta reissuilta.

Tervetuloa mukaan Maisemajahtiin!

Ota yhteyttä: katariina@maisemajahdissa.fi

Katariina Maisemajahdissa